Selecteer een pagina

Voor bedrijven

De positieve effecten van meditatie zijn al langer bekend. Het vinden van mentale rust bevordert het natuurlijke herstelproces van het lichaam en kan stress en overspanning voorkomen. 

Wanneer medewerkers zich in een drukke of turbulente periode bevinden, dan kan het moeilijk zijn om focus te vinden. Dit kan leiden tot (over)spanning en stress op de werkvloer met resultaat van een onaangename bedrijfscultuur en een lage Glassdoor beoordeling. 

Door middel van reiki behandelingen help ik medewerkers om verschijnselen te herkennen en te vervangen door focus en rust.

Als in-house practitioner kom ik volgens afspraak een (halve-)dag langs om uw medewerkers de mogelijkheid te bieden om met hulp tussen de 15 en 30 minuten rust te vinden. Vervolgens kunnen ze de dag met nieuwe energie weer voortzetten.

Voor wellness resorts

Meditatie en mindfulness retreats zijn geweldige manieren om uw gasten zelfstandig tot rust te laten komen. Maar voor sommige gasten kan het te hoogdrempelig zijn. 

Daarom bied ik uw gasten een extra moment van mentale rust tijdens ‘een dagje sauna’ zonder enige voorbereiding.

Behandelingen kunnen tussen de 30 en 60 minuten variëren. Tijdens een behandeling wordt de gast met verschillende handposities op (of boven) het lichaam in een ontspannen staat gebracht. Perfect ook voor mensen die minder van massages houden of niet graag aangeraakt willen worden. 

Neem contact op voor een offerte.

Bel/Whatsapp

06 48 16 1888